maanantai 12. lokakuuta 2015

Nurmilinnut

Ensimmäinen Heidi Alanderin Nurmilintu valmistui jo keväällä, mutta nyt syksyn hiipiessä pääsi käyttöön ja kuvattavaksi asti. Oranssin huivin lankana BC Garn Shetlandsuld. Ihastuttava lanka, rouhea ja karkea kädellä muttei silti kutita. Värikin just ihana vaalea poltettu oranssi. Tätä ekaa kappaletta neuloessa meni melkein hermo kun en millään saanut pitsikuviota opeteltua ulkoa, vaan oli pakko tuijotella ohjetta. Jokunen virhekin taisi tulla kun yritin seurata jotain sarjaa siinä samalla... Noh. Kakkosversioon varasin sitten aikaa ja päätin että keskityn pitsiin aina ihan yksikseni. No ei se niin vaikia sitten ollutkaan. Eniten totuttelua vaati seurata pitsiä ainaoikein neuleessa, mutta kakkoshuivin lopulla tikuttelin jo ulkoa. Violetin huivin lankana on Madelinetosh Tosh Merino Light. Huivi pääsi ilahduttamaan pitkäikaista perhepäivähoitajaamme, kun pikkulikka siirtyi loppukesästä esikouluun. 

Molemmat langat olivat ensikertaa kokeilussa ja molempia houkuttaa neuloa lisää. Shetlandsuldista tekisi takkia mieli, ja Tosh Merino Lightista on jo toinen huivi neulottuna. Kunhan kuvaan asti saisi. Kuvien laatua pyydän taas suuresti anteeksi. Yritän jaksaa ajatella tätä enempi ja keksiä jonkun ihmeen millä näistä saisi parempia.

3 kommenttia:

 1. Ihana huivimalli! :) varsinkin tuossa violetissa langassa tulee kuvio ja herkkyys esiin. Pitäisiköhän itsekin välillä tekaista huivi, jos saisi tämän sukkavaihteen pois päältä viimiimein!

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) ite just päinvastoin yritän sukkavaihetta käynnistää mut huiveja vaan syntyy.

  VastaaPoista
 3. Hey, Wow all the posts are very informative for the people who visit this site. Good work! We also have a Blog.Please feel free to visit our site. Thank you for sharing.
  Sliding Wardrobe
  Keep Posting:)

  VastaaPoista