keskiviikko 22. lokakuuta 2008

villikset ja uikkarisuunnitteluaLaitan nyt vihdoin kuvan esikoisen villiksistä. Tässä jo vähän käytettyna, eli nyppyä on tullut kun lankana on Huopanen. Mustiin jotka on nyt puikoilla, tulee pyllyn sittenkin levennysraidat vihreällä, eli raitoja tulee vain pyllypuolelle muutama. Muuten ovat kokomustat, kai ;)

Töölönlahdetkin ovat valmiit, pitäisi aloittaa miehelle sukat kun lupasin. Mies tahtoo harmaat/mustat 'tavalliset' sukat, mutta kun tavallista on niin ikävä neuloa, ajattelin etsiä jonkun yksinkertaisen mallin mikä näyttää tavalliselta mutta on kiva neuloa. Tyylikästä sen pitää kuiteskin olla, en muuten ala tekemään...


Esikoinen tarvitsee uudet uimahousut. Edelliset, kaverilta lainatut Imse Vimset alkaa puristaa pullukkareisiä. Vauvauinnin kakkoskurssi alkaa vasta maraskuun alussa, joten tässä on pariviikkoa hyvää aikaa tehdä. Kaapista löytyy turkoosi-ruskearaidallista pul -laminoitua trikoota ja pari tilkkua onkohan tuo nyt coolmaxia. Ajattelin niistä tehdä, kun en kangaskauppaan pääse just hakemaan uikkaritrikoota. Malliksi tulee sivunepillinen taskukaava, jonka ompelen siis kuten kuoren eli kankaat reunoista yhteen joustokantilla. Luultavasti käytän Wee Wekan kaavaa, joka on minulle uusi löytö, ja istuu Esikoisen päälle kovin hyvin. Saa nyt nähdä. Laitan kuvia kunhan ehdin ja saan otettua.
Melkein unohtui: pitänee kertoa, että villikset on tehty Tiuhtisohjella, haaraa on vähän muutettu. Ohje löytyy Kestovaipainfosta (linkeissä) keskustelualueelta tsi -villavaippahousut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti