torstai 11. joulukuuta 2008

valmiita ja aloitettavia

Miehen sukat, ne on valmiit! Tai no pitäis höyrytellä ja langanpäät jne mut kummiskin. pelkäsin jo, että niistä tulee ufo kun ei ikinä muka kerkee...
Linnanjuhlia katsellessa aloitin tällaisen myssyn, ja se valmistuikin heti seuraavana aamuna:


Myssy on virolaista Evillan hahtuvaa, neulottu kaksisäikeisenä. Korvallisilta niskaan on lyhennettyjä kerroksia et on leveämpi sieltä. Poika vihaa silmille painuvia hatuja, ja tämä ei varmasti painu silmille. Korvalliset ois voineet jatkua vähän kauemmas otsaa kohti ja poskille, korjataan tämä sit isompaan kokoon.

Ja sit nämä turtlebuttsit, Nimbusta ja Huopasta, jotka sai lojua kaaauan melkein valmiina. Tadaa:


Tekisi mieli aloittaa uudet hahtuvaiset Turtlebuttsit JA Tiuhtikset saman tien, mutta ois muutakin. Mies osti nimittäin yllättäen joulu(?)lahjaksi ohjeen vauvan neuletakkiin (voi kun söpöstä, vaikka oishan noita ollu pari lehteä ja ravelry täynnä ;) ) ja langat myös, joten pitänee tehdä isä iloiseksi ja pojalle takki. Takkiohje näkyykin olevan patenttineuletta, jota en ole ikinä neulonut joten ehkä tuo olikin ihan hyvä ostos. Tiedämpähän sitten mitä sekin on. (En ole tosiaan niin kamalan kokenut neuloja.) Ravelrystä löytyi myös ohje Bubble Bobble lapasiin, joita en ajatellut kylläkään tehdä, vaan sukat. Sukat ois lähdössä serkulleni, jonka kanssa peliä hakkasin joitakin vuosi(kymmeniä? kuin aika juoksee...) sitten... Serkun synttärit on helmikuun alussa, sinne tähtäillään. Kirjoneulekuvion lainaan siis tästä neuleohjeesta. Langatkinhain jo, Svarta Fårets Raggsockgarn (villasekoite, musta) pohjalla, ja väriosuudet valitettavasti akryyliä, Svarta Fårets Freja. Akryyliä, koska värit sattui suunnillen sopivat, ja tätä sai paikallisesta lankakaupasta. Pientä taiteellista vapautta joudun toki ottamaan. :/ Ja näiden kaikkien lisäksi pitäisi tehdä jotain pientä ja yksinkertaista palmikoilla, ehkä jotkut sukat tai jotain. Syykin minulla on, pitäisi opetella palmiko juttuja vähän varovasti, ymmärtämään siis, kun olen tehnyt vaan ihan perusperuspalmikoa. Joskus ehkä sitten uskaltaisi aloittaa Sylvin. I'm in love. :) Huokaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti