keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Mikä ihana heinäkuu

Serkkuni menee naimisiin ja pitää 50 -luvun teemahäät. Tämä tietysti tarkoittaa sitä, että sain tehdä äidilleni 50 -luvun tyllimekon, hiphip! Sensuroin kasvot kun en tiedä saanko tämän nettiin laittaa. Hame kangas oli pakan loppu kangaskaupassa, valitettavasti, eli siitä ei riittänyt yläosaan vaan pelkkään hameeseen. Yläosan kangas on arkistojen aarre, samoin koriste nauha ja napit, jotka äiti on jostain mummon kätköistä itselleen aikanaan ottanut. Yläosan kangasta oli niin vähän etten saanut siitä millään mitään monimutkaisempaa, vähän yksinkertaiseksi jäi. Kauluksia ois tehny mieli ja ehkä vähän enempi hihaa... mutta eiköhän tuo yhdet juhlat pärjää.


Esikoisen kesävillikset valmistuivat näin sopivasti heinäkuun puolivälissä. Mikäpä kiire tässä. Huovutuskuva on vielä hieman keseneräisen oloinen mutta en ole jaksanut ainakaan vielä korjailla. Ehkä joku päivä. Mallina on Curly Purly L -koossa, enkä kyllä ikuna uskonut että menisivät Esikon päälle, niin nafteilta vaikuttivat. Istuvat kuitenkin kuin just E:lle tehtyinä, sitähän ne tietty onkin.


Aika paljon on suunnitelmia jo syksyn ja loppukesän neulomuksille ja ompelutöille, pikkuvauvan vaatetta ja nb vaipoja/villiksiä lähinnä. Saa nähdä mitä ehtii oikeasti tekemään, vaippatarpeista aloitan ja muuta sitten ajan riittävyyden mukaan. Joulukuussa pitäis olla valmista. ;) Tiitiä -villikset jo aloitin tulevalle, kuvaa en ole vielä ottanut, mutta otan piakoin kun valmistuvat, ehkä jo illansuussa. Niin ja tähän loppuun vielä itselle muistiksi miten isosta vaippapalasta leikataan kaksi WeeWekaa, tosin takasiivekkeet tulee sit noista yksivärisistä. Kyllä Esikon pph on onnesta soikeena kun näitä pääsee vaihtamaan elokuussa! Apina -pul on minun, Pääkallo -pul miehen valinta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti