sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Tunnustus ja vaippoja

Tässä muutama Esikon hoitovaipoista, jotka on kyllä ommeltu jo elokuussa. Kaavana WeeWeka side snap m-l ja kankaina Myllymuksujen Breathable Pul ja bambujoustofrotee. Kam nepit sivussa, tottakai. Imut on vanhoja, harso ja bambutaitto kaikissa.Jotain muutakin pientä bloggaamatonta löytyy kun sais kuvattua. Ainakin Esikon uusi pipo (se edellinen ei ehtinyt kuvaan, kun joutui pesukoneeseen 60 asteeseen ja siitä tuli nuken kypärä) ja kauluri ja kypärämyssy. Uusia lasten vaatteitakin on viimeistelyä vaille valmiina, mutta ehkä vielä tässä marraskuun aikana ehtii. Lopuksi se tunnustus :)


Kiitos tunnustuksesta, Tuikku.
Tunnustukseen kuuluva haaste kuuluu näin:

1. Laita tunnustus blogiisi.
2. Kirjaa sinne ylös myös nämä säännöt.
3. Linkitä blogiin, josta sait tunnustuksen.
4. Listaa viisi aistia ja kerro, mitä ne merkitsevät sinulle.
5. Haasta viisi muuta blogia jättämällä niihin kommentti.

Vastailen nyt sillä mikä ekana mieleen juolahtaa.
1. Näkö - Värit, muodot
2. Tunto - Kangas, lanka
3. Kuulo - Lapsen vahtiminen (hehheh). Onko liian hiljaista, vääriä ääniä, öinen herätys vai pelkkä kyljen kääntö? Hiljaisuus, ihana hiljaisus. :) (vielä alle kaks vuotta sitten tähän ois tullu jotain musiikkiaiheista.)
4. Haju - Kakka (Ahhahhaa...)
5. Maku - Ruokahalun menetys, (eikös tään pitäis viimeisillään raskaana ollessa mennä päinvastoin?) Voi kun sais syödä graavilohta. Kohta taas saa.
Haaste lähtee Ainuliinille ja Elvinalle. En nyt äkkiseltään keksi muita blogeja joita tulee kurkittua, mutta jossa tämä haaste ei olisi vielä vilahtanut. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti