lauantai 13. marraskuuta 2010

APUA! SYTYCK KRIISI!

Tässä ois puolet alusta, keskeltä edestä melkein keskelle taakse (musta raita puuttuu). Korsettia olisi tulossa, sellaista 1800 -luku henkistä. Ainaoikein pystysuunnassa, hopearaitaa ja kiiloja, myöhemmin kasa helmiä ja röyhelöä ja muuta koristetta kaikilla mahdollisilla ja mahdottomilla efektilangoilla. LOPPUI HOPEALANKA!

Tyhmänä olin ostanut vain yhden rullan, kun tuolta paikallisestahan sitä saa. Jep jep. Saa, jos ei olla myyty loppuun. Tähän tulis pään seinään hakkaamista ja muutama vähemmän kaunis sana. Edelleen luulin tämän olevan helpponakki, internettiä vaan surffaamaan, mut kun ei löydy, mistään ei löydy samannäköistä rullaa hopealankaa. Alkaa hiukka ärsyttää, miksi miksi miksi otin vain 'jotain' lankaa, enkä vaikka dropsia. Mietin mallitilkun purkamista, mut ei se olisi riittänyt kumminkaan.

Vaihtoehdot: Jatkan jollain muulla hopealangalla loppuun ja toivon, ettei ero näy kamalasti. Puran koko roskan ja aloitan alusta jollain muulla hopeisella langalla, jota minulla on tarpeeksi. Puran ja teen uudelleen huomattavasti pienemmässä koossa, nuken koossa? Jatkan krhm luovasti, vaikka kultaisella tai millä vaan selkeästi erivärillä, enkä yritäkkään mätsätä alun hopeiseen. Kaikki vaihtoehdot ärsyttävät. Suunnattomasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti