tiistai 27. joulukuuta 2011

Ikku pikku hihatin

Tää valmistui! Ihanaa! Ei menny kun vajaata 2 vuotta! Omistan ikioman itsetehdyn melkeinvillatakin! JEEJEE ja hyppy ympäri niinkuin lapset tekee. <3 Inspiraatio tuli ainakin tuolta ja tuolta ja Räveltimestä etsin myös muita Two-tone ribbed shruggia tehneitä. (Huomaustus alakuvasta, kaunis vihreä joulumme! )

Täytynee tunnustaa, etten ostanut ohjetta, en edes harkinnut. Ajattelin, että kyllä mie nyt yhen pikku hihattimen selätän. Onhan miulla ompelupuolen koulutus, jotain sentään muodosta ymmärrän. Joku ohje raglaniin oli kummiskin saatava, ja sehän löytyi Ullasta. Joukahaisen ohjeessa selitetään Elizabeth Zimmermannin prosenttipuserojärjestelmää, ja sen avulla laskeskelin silmukkamääriä (ja purin ekan hihan alun kolme kertaa ainaskin, selänkin pari kertaa) ja tättärätättärätädädädädääääää! Valmis! Parin vuoden Hujauksessa! 

Lankana Dropsin Alpaca kaksinkertaisena, nelosen puikot. Hihansuun resorissa vähäsen pienemmät. Pingottaa vissiin kannattais, mutta en ole malttanut, piti saada päällä pitää. On se ihana. Miun eka!

2 kommenttia:

  1. Kaunis ja hyvin istuva hihatin! Se on aina mukava tunne, kun saa vähän isomman työn valmiiksi :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Niin onkin, ei vaan kovin tuttu tunne täällä ;D

    VastaaPoista