sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Tukholman käsityömessusaalis

Tätä Islannin villaa on kerä poikineen ja tarkoitus olis tehdä omalle armakselle Armas.


 Sukkalankaa ei kai voi olla liikaa? Ainakaan jos on ostanut Knit.Sock.Lovin.?

 Ihanata apilatrikoota itselle ja jotain muuta pientä tais kanssa lähteä matkaan, Dropsin Alpakaa nyt ainaskin.

Föreningen Svenska Spetser -koju oli aikasta mukava. Sain kirjan kaupanpäällisiksi mummoilta hyvät vinkin miten kirjaa pitää lukea ja mitä virheitä ei missään nimessä kannata tehdä. Mummot siellä innoissaan valitsi miulle lankarullan ja kerto omat kootut mokansa. Niin ja tähän yhteyteen pitää varmaan näyttää alkusyksyn kirppariöytö:

Koko setti maksoi 125 kr eli 12 euroa! Woohoo! Eihän sillä sais uutena ees noita palikoita (en oo viel lukenna kirjaa niin en tiiä mitkä niien nimet on. Nih.). Kankaan ajattelin vaihtaa, muuten nypläystyynyssa ei vaikuta olevan suurempaa vikaa. Voi tosin olla, että kangasta vaihtaessa täytyy vähän maalisutia näyttää tuolle kans. Veikkaisin puuosan iäksi Wanha, kankaat on varmaan pelastusarmeijankirpparin pajassa vaihdettu (sivuhuomautus, onko pelasusarmeijankirpparinpajassa yhdyssana? ja MIKSI nähdä vaivaa kankaiden kans jos aikoo lopulta ilmatteeksi antaa pois ja laittaa vielä ruman kankaan päälle? Onkohan siel jotain hiirenpesiä sisällä?) Runko on tummanpunaruskeaa lakattua puuta, ihan nätti sinänsä mut kulunut. Ajattelin jos valkoiseksi sivauttaisi ja sitten jotain luonnonväristä pellavaa/sekoitetta päälle. Saa nähä raaskinko maalata.

2 kommenttia:

  1. Ne taitaa olla nimeltään nypylät (ainakin näin muistelen, nypläyskoulutuksesta on aikaa yli vuosi...). Kiva messusaalis!

    VastaaPoista
  2. Meinasin tähän laittaa että mitä ne nypylät on ruottiksi mut hahhaa en löydä kirjaa mistään :D ei miulloo liikaa tavaraa, en tunnusta!

    VastaaPoista