perjantai 7. joulukuuta 2012

Joulukalenteri KAL

Outo lintu linnassa -blogissa on aika kiva joulukalenteri KAL. Harmi kun Väinämöistä ei myydä täällä, eipä kyllä ois aikaakaan. Kato ohjekkin on jo tuolla. Mikäs tuo ääni on? Ai ohje tulostui, ihan itsekseen, hassu homma. Hmm. Tää on nyt kyllä jo tosi outoa, sukkalankalaatikko vaelsi ihan itsekseen tuolta pinon keskeltä alas ja aukes. No eipä miulla ole kumminkaan oikeenlaista lankaa, tai sitä aikaa. Tuossa ois vaan joulunpunaista Ingelise strumpgarnia jolle ei oo projektia ja valkosta Opalia josta piti tulla pitsisukat. Valkosta Opaliahan saa aina lisää. Kun vaan ois sitä aikaa.  


Mites tää.. ai että judys magic cast on, mitenkähän se meni. Oon mie sen joskus opetellut mutten nyt oikeen muista. Voishan sitä vähän harjotella, sitä sukan kärkeen silmukoiden luontia, eihän se tarkota että projektia pitäis alottaa? Kun on kesken vaan yhdet toiset sukat ja villatakki ja pitsihuivi ja kesätoppi, ei tähän enää uutta kerkee. Paitsi että kesätopilla ei taida olla niin kauhee kiire. Ja huivikin on ollu kesken jo vuoden, (vai kaksi?) kyllä se ehtii odottamaan.


Oho, tuli jo noin monta riviä. Kukas ne teki? No jaa. ei oo kiva tehdä joulu KAL sukkia yksin joulun jälkeen :/ et ehkä miun täytyy. Ihan pikkuisen. Neuloa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti