lauantai 28. tammikuuta 2012

Pääsiäismuna?

"Kulta, pesin pyykkiä ja anna anteeksi kun siellä oli jotain mitä ei kai ois pitänyt, en yhtään tiedä mikä se on se on varmaan joku sun juttu se näyttää munalta ja on violetti!"


Pari päivää sitten luulin tulleeni hulluksi. Olin varma, että ostin neljä kerää Marks&Kattens Samoa anopin kauluria varten, mutta olin neulonut vain kolme. Neljännen piti olla työpöydän kulmalla puikkopussista viistosti vasempaan käsityölehden päällä, ihan siinä kännykänlaturin ja ompelukoneen paininjalan vieressä, lahjaksi ostetun vauvanbodyn alla. Käänsin koko työnurkkauksen, lankalaatikot, kovistelin lapsia ja kissoja jos joku muistaisi tehneensä jotain luvatonta. Päätin lopulta päätellä kaulurin ja toivoa, että pituus riittäisi. 

En ollut tullut hulluksi, kerä oli vain siirtynyt 50 senttimetriä oikealle ja toisen mokoman lattiaa kohti. Syytän kissoja. Kaulurista koitan kertoa vaikka huomenna tai sit joskus. Tänään ei ehdi kun tänään mennään äänestämään!

En ymmärrä mikä mättää mut rivit ja välitja koot sun muut menee niinkun bloggeri tahtoo eik niinkun mie tahon. Taas! plääh.

1 kommentti:

  1. Hihih, tästä postauksesta tuli hyvä mieli. Tai siis, osanotot kerää kohtaan! :)

    VastaaPoista