sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Vuodentasaushöpinöitä

Kuvituksena asioita joista oli tarkoitus viimevuonna kirjoittaa, mutta jotka "vähän jäivät" arjen jalkoihin


 Tämä blogivuosi jäi taas melko hiljaiseksi, useimmiten vain yksi postaus kuussa! No onneksi näpertelyvuosi oli ihan kohtuullinen, vaikka aika monta juttua jäikin bloggaamatta. Vuosi sitten kirjoitin näin: "... aion neuloa elämäni ensimmäisen pitsihuivin. Jotain päällepantavaa itselle, siis jotain muuta kuin sukkia tai asusteita. Sukatkin haluaisin neuloa itselleni, pitsipolvisukat, ohjekkin jo on. Aion ommella jotain itselle, enkä vain lapsille. Ja lapsille aion tehdä muutakin kuin trikoopaitoja."


Hmm. Ajatukset toteutuivat vähän niin ja näin. Itselleni olen ommellut vähäsen, pitsipolvisukat ovat vielä haaveen tasolla. Itselleni neuloin, no hihattimen sain valmiiksi, ja jonkun kaulahuivin, pipon, jne..? Toisaalta ostimme alkukesästä asunnon, joten aika paljon hyvää käsityöaikaa on mennyt maalisuti kädessä ja Ikeassa lorviessa. Sattuukin sijaitsemaan niin turkasen lähellä!  

 Ja se pitsihuivi, kyllä minä sen aloitin. Jos ensivuoden aikana saisi valmiiksi. Ei oteta turhia paineita, harrastuksestahan tässä on kyse! Mitäs muuta ensivuonna? Jos koittaisi kirjoitella tänne enemmän. Tai ainakin kuvia tyrkätä jos ei sanat juokse.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti