lauantai 14. syyskuuta 2013

Ilo -puro takki, valmis, ihku ihku ihku! (edit linkit kuntoon)

Puro -Ilo (ja Metsä Lehto Luumupuu ;) Tätä tehneet myös EmmaOutiLeila, Soile ja muutama muu ihana, jotka löytyvät ainaskin Ravelrysta.

Aikas ihana tuli, vaikka kauriit eivät tulleetkaan syömään kädestä. Tässä takissa kelpaa kääriytyä sohvannurkkaan neulomaan. Lankaa meni lähes 14 kerää, koukku  nr.5. aikaa ööh vajaa puolitoista kuukautta, mikä on kyllä aikamoinen  ihme ja kumma, nopsaan meni. Tavoitteena oli (lopputuloksen lisäksi) oppia virkkaamaan. Jotain opin mut en ihan kaikkea vielä :D eli lisää kannattaisi varmaan virkata (ainakin ne pyöränpinnojen suojukset joista on visio, mutta mikä ei vielä täksi kesäksi toteutunut). Nyt kuitenkin klikklikklik sanoi neulepuikot, kohta rupeen nikkuttamaan niitä joulupalloja tai jotain, jos täksi vuodeksi viimein saisin niitä tehtyä.

2 kommenttia:

  1. Tämä on kyllä tosi upea takki! Itse vähän haaveilen harmaansävyisestä tilkkutakista :) löysin oma koppa -blogista pienemmän kukan ohjeen, mutta oliko tuohon isoon kukkaan siellä mitään ohjetta?

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Harmaa tilkkutakki ois kyllä varmasti tosi kiva. En löytänyt isompaan kukkaan muuta ohjetta kuin nuo kuvat, siitä laskeskelin terälehtikerrokset ja sit lopuksi kulman teko niinkuin pikkukukassa. Vähän arvailuksi meni terälehtien määrä ja vähän tais lepatella joku kerros, mut kastellessa tasottu ku oli huopuva lanka. :)

    VastaaPoista