lauantai 4. helmikuuta 2012

Neulekirjoja ja lapaset

Tämmösiä tilasin itelleni jo aikaa sitten, en ole vielä mitään noista neulonut. Velannut ja ihastelut vaan. Eiku on kaksi joulukuulaa kyllä jo neulottu, mut ei täytetty, kun ajattelin että onhan tässä vielä hetki aikaa. Vielä kerkee jouluksi. ;)

Vampyyrineulomiskirja on vähintäänkin huvittava. Siinä on kuitenkin yksi kiva pitsibolero ja lapaset, niin piti ostaa hyllyyn. Jotenkin se henkii kivasti tätä aikaa, on aika muodikas siis, eli sille voi sitten kymmenen tai kahdenkymmenen vuoden päästä nauraa vielä makeammin kuin nyt. Pitsikirja on vaan ihana. Kohta kohta kohta mie siitä rupeen neulomaan. Kuhan luen tarpeekseni ensin ja kerään rohkeutta.


Lapasetkin lupasin otsikossa. Ihan tavalliset lapaset nämä onkin, eka tein 7 Veljestä -lapaset, poimin resorin laidasta silmukat ja neuloskelin päälle saman värisellä Nallella toiset. Ei tullu ihan identiset, kun en niin kauhian tarkkaan laskeskellu silmukkamääriä. Vähän tunteella tulivat. Hiekkikselle nämä tein niin en jaksanut nipottaa. Lämpöset kyllä on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti