sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Skew


Olen vähän hidas vissiin vai liekkö hartaasti harkitseva, kun teen pari vuotta muista jäljessä kaikenlaista, mutta Skew -sukat on nyt tulossa. Näitä on tehnyt mieli ohjeen julkaisusta asti, mutta eka en uskaltanut ja sitten en tiennyt millä langalla neuloisin. Hiljaa hyvä tulee ja lankakin löytyi ihan omasta laatikosta, kolme vuotta ainaskin marinoitu tätä... Lankana siis Austerman Step Serengeti. En ihan tajuu tota persikkaa, enkä varsinkaan leveetä pinkkiviolettia raitaa. Tajuisin paremmin jos ne ois pätkäärääkättyä kuten mustavalkee -osuudet. Tää on varmaan maaliman ainoa sukkamalli mihin tää lanka käy. Väreistä ja kuviosta tulee vähän semmonen juostessa oksennettu fiilis. Ei kuitenkaan pelkästään haukuta, jotain hyvääkin pitää sanoa: tää on tosi kivaa lankaa neuloa, tosi pehmosta, tuntuu hyvälle jalassa ja voi kun ois jotenkin kivemman väristä! 

Itteekin pitää vähän kehua kun nää sukat on jotenkin tullu aika nopsaan tähän vaiheeseen. Nyt neljättä talvea joka vuosi olen yhdet tai kahdet ohuet sukat tikuttanut ja aina ne on olleet sellaista pakkopullaa loppua kohden mut nyt nää on tullu silleen humps. Varret enää. Kun ei nyt tässä vaiheessa hyytyis.


Loppuun pitää Sanoo että ONNEE DANIEL, VICKTORIA JA ESTELLE! En oo Royalisti todellakaan, mutta melkeen kenen vaan vauvauutiset hiukka herkistää. Oma pikku prinssi teki eilen 60 palan palapelin ja prinsessa on jo kaksvee ja kasvaa kohisten. Niisk.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti