lauantai 18. helmikuuta 2012

Villahousu mamelukki haaveita

Ihailen kovasti Neulova Narttu -blogin villahousuja. Tekis kyllä mieli. Siellä oli - ja joskus jossain muuallakin olen nähnyt mainintoja- jonkun Vilman villahousuista, joten pitihän ne etsiä. Ei ehkä ois pitänyt, kun lähti mielikuvitus vähän valloilleen.


Mikä ois ihanampaa kuin jotkut mukavan väljälahkeiset pöksyt, yläosa vois olla jotain vähän jämäkämpää ja lahjepitsit jotain unelman kevyttä kidsilkkiä, ahh! Tai ehkä paksumpaa ja lämpöisempää, mutta pörröistä kummiskin! Pitsit monessa kerroksessa tietty. Koko komeuden päällä vois olla vielä ohut neulottu alushame. Kyllä kelpais käyttää kesäisiä puuvillahumpuloita talvellakin jos ois semoset pökät alla.

Tai miksei samantien neulottu hame johon alle kuuluu tuommonen shortsiosuus pitseineen päivineen. Neulottu cancan -tyyppinen hame ja pussipökät. 50 -luvun kelloa päälle ja semmonen määrä neulottuja pitsejä alle, ettei mitään tyllihamosia tarvita! paksummasta villasta neulottuja pitsejä ja makkaroita kohottelemaan.

Realismin tarpeessa vois sanoa että menis aika kauan aikaa tähän hommaan. Onneksi kohta pikkulikka on Barbie -iässä, niin voi vaikka sille Barbielle tehdä sitten näitä omituisuuksia. Pitäsi yrittää tikutella jotain keskeneräistä valmiiksi niin vois sitten hyvillä mielin aloittaa tällaisen villamamelukkihame -kokeilun Barbien koossa. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti