sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Miehen sukista ehti valmistua toinen, ja toista aloittelin vähän. En edes viitsinyt yrittää tehdä valmiiksi kun tuntui että sukka oli aivan liian iso, ja purkamaan taidankin päästä... Noh, eipä tuo haittaa, aika nopeaa tuo on neuloa. Koossakin mätti vaan jalkapohjan pituus, eli pitää purkaa niin et voi alottaa kantapään lisäykset vähän aiemmin. Suklaakakun mies kuiteskin sai ihan ajoissa. :)

Muuten ei ole tullut tehtyä oikein mitään, on koko viikko vain mennyt... Tiskikone ostettiin niin on vissiin sitä tullut ihaitua. Tänään sentään leikkasin neljä sisävaippaa ja vähän imuja niihin, ja ompelin suojuksen syöttötuoliin pehmusteena/pienentäjänä oleville vaahtomuovilevyille. Ihana pupuprintti, kangaskin on ihan erikseen tätä varten ostettu. :) Vaikka olisin tätä kyllä varmaan ostanut vaikken olis keksinyt mitä siitä tulee. Kangas on Åhlénssilta, pohjassa KAM -nepit, että on helppo riisua pesuun kun on tarvis.

Niin ja otettiin tänään valokuva isovanhempien joulukorttiin. Mutta sitä ei näytetä, ainakaan ihan vielä.

2 kommenttia:

 1. Ihana suklaakakku. Oliskos reseptiä?

  VastaaPoista
 2. Joo. Kakkupohja ja kuorutus on periaatteessa täältä:
  http://www.yhteishyva.fi/ruokamaailma/reseptit/leivonnaiset_q_/fi_FI/suussa_sulava_suklaakakku/

  Tosin kakussa ei ole suomalaista taloussuklaata kun sitä ei täältä saa, vaan sellaista Fazerin vaaleaa(maito)leivontasuklaata. Kuorrutuksessa samaa tummana + vähän tomusokeria.
  Kakkupohja on kostutettu maidolla ja välissä on suklaa kreemi täältä: http://adebisi.vuodatus.net/blog/category/suklaakakut
  Eli tuosta Daredevil's food cakesta Mocha buttercream icing, puolitin ohjeen.

  Maistu kuin söisi joulukonvehteja lusikalla, hyvää ja suklaista ;)

  VastaaPoista