sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Tiuhtis -villikset ja messusaldo

Nyt mustat villikset ovat valmiit, pesty ja jopa kuvattu. :) Ovat siis mustaa ja vihreää huopasta, ohje kestovaippainfon keskustelupalstalta. Vähän ohjetta muutin, eli haaran levennyskerroksia on enemmän ja sitten osa haaranlevennyssilmukoista on jätetty reisille, joista ne on vähitellen kavennettu pois polvea kohti. Ei voisi enää paljon paremin istua meidän pullukkareidelle.Kiristysnyöriä ei ole vielä olemassa, eikä huovutuksia kun en ole varma mitä huovuttelisi. Lahjetta neuloessa sain 'loisto' idean tehdä lyhennettyjä kerroksia myös polven kohdalle, niin myötäilis paksut villikset helpommin käyttäjänsä, varsinkin liinaillessa. Siitä vihreät raidat. Kuten kuvasta näkyy, en kovin tarkkaan polvenkohtaa mittaillut ja polvipussit tuli tehtyä vähän liian alas... noh, oppia ikä kaikki.

Perjantai-ilatana huomasin yllättäen, että Sy Festivalen eli paikalliset käsityömessut on nyt viikonloppuna. Lauantaina heti siivouksen, vauvan ruuanlaiton, lounaan ja vauvauinnin jälkeen tunnelbaanailin sinne tietysti kiireenvilkkaa. Tuli ostettua Evillan ja Ullcentrumin hahtuvia, (ihania värejä, ostin pinkkiäkin *punastuu* vaikken tiedä kuka pinkkejä villahousuja käyttäisi...) Austerman step ja Trekking xxl -sukkalankaa, Knit Picksin sukkapuikot (nää on ihanat!) ja pala trikoota Esikoiselle.


Tässä kuvassa ostokset näyttää jotenkin niin pieniltä, mutta kyllä noissa kantamista oli ja rahaakin meni. :( Ei tuossa kuitenkaan mitään ihan turhia ostoksia ollut, paitsi ehkä nuo sukkapuikot ja pinkki hahtuva, joka on muuten luonnossa paljon pinkimpi. Esikoinen on kuitenkin vasta 5 kk ja käyttää varmasti vielä vähintään 6 villikset villistelyaikanaan (ne noista hahtuvista ainaskin saa). Ja sukkiahan tarvitsee aina...

2 kommenttia:

  1. Onpa kivan värisiä nuo hahtuvat :). Tietysti pinkkiäkin pitää varastossa olla, kun ei sitä ikinä tiedä mihin sitä tarvii ;).

    VastaaPoista
  2. Niin eihän sitä ikinä tiedä, jos vaikka tarviis :D

    VastaaPoista