tiistai 4. marraskuuta 2008

Harmaita hiuksia

Pikkuvaipat lähtivät omistajalleen, mutta laitan vielä kuvan kuoresta jonka tein. Kuvassa näkyy myös sisävaippa lisäsäätönepillä, jonka lisäsin. Kuoren kaavana on sivunepillinen Chloe Toes http://www.chloetoesboutique.com/ Materiaalina turkoosi-tummanruskea laminoitu trikoo ja FOE.


Tällaisen kuoren tein myös Esikoiselle kesällä, tosin silloin en vielä omistanut neppipressiä joten on tarrallinen. Tarrat ei ole ihan reunassa, joten vähän kääntyy hiirenkorville. Toivottavasti tämä lahjaksi lähtenyt neppiversio toimi paremmin. FOEn ompelua saan opetella taas huomenna, kun pitäis tehdä Esikoisen uimahousut. Lauantaina alkaa vauvauinnin kakkoskurssi :)

Uusin aluillaan oleva projekti on Turtle Butts pöksyt täältä: http://www.theknittingsiren.com/ Aika haastavaa, kaava on englanniksi tottakai, ja meinasi mennä hermo kun sitä viime yönä katsoin. En tajunnut silloin, että mallikuvat on vaan haaraosasta (tyypillistä yöajattelua, ihmettelinkin et kuin tuo kuva voi olla katkaistu pyramidi, jos se on housu???) Ois varmaan kannattanut lukea ohje tarkemmin, 16 sivua argh... Mut silti. Suomentelin sitä iltapäivän ratoksi ja alan vihdoin hahmottaa kuinka tuo oikeasti tehdään. Englanninkielistä neulesanastoa katselin eka Ullasta, ja sitten vähän kattavammin täältä: http://www.katajala.net/marjut/neuleet/sanasto.shtml

Puuh. (Nyt vasta huomasin, että tuohon kuvaan pääsi miun töölönlahtivarpaat mukaan, hih.) Kunhan uudet (lyhyemmät pyörö-) puikot tulevat postissa, aloitan näiden neulomisen. Ja oikeastaan olen myös luvannut itselleni tehdä mustat keskeneräiset villikset valmiiksi ennen kuin kosken Turtle Buttseihin enempää, mutta niistä puuttuu enää toinen sääri, haaran yhteen ompelu ja lankojen päättelyt, eli huomenna pitäis valmistua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti